Vore montører er erfarne og rutinerede håndværkere

Få et skarpt tilbud baseret på godt håndværk

Fleksibel Arbejdstider, dage og monteringssted

Vision Gulve A/S

Visiongulve / Egulve er et professionelt gulvfirma, med mere end ti år på bagen, vi tilbyder solid rådgivning, omkring anskaffelse af gulve og tæpper, samt naturligvis et godt tilbud på opgaven. Vi lægger stor vægt på, at aftaler overholdes og afsluttes med et tilfredsstillende resultat. Vi har gennem mange år, monteret gulvbelægning hos såvel, private som offentlige kunder og sætter en ære i, at løse de mange opgaver på bedste vis. Vi er et gulvfirma med orden i tingene, ligesom virksomheden også økonomisk drives forsvarligt, hvilket også afspejles i et gennem mange år positivt driftsresultat.

Dansk Byggeri og Byg garanti

Vision Gulve er medlem af arbejdsgiverorganisationen Dansk Byggeri, som samtidig er et medlemskab af Byg garanti og GSO (gulvbranchens organisation)

Dansk Byggerier en arbejdsgiverorganisation der gør, at vi som virksomhed står stærkt forankret i Danmarks største byggefaglige fællesskab.www.danskbyggeri.dk

Vores medlemskab af Dansk Byggeri sikrer samtidig dig som forbruger, idet du ved at bruge os, er dækket af BYG garantiordning.

Du får derved mulighed for at indberette klager til byggeriets ankenævn, hvis du mod forventning skulle få det behov. Herudover er du dækket af BYG`s 5-års garantiordning.

Byg garanti er din som forbrugers økonomiske sikkerhed, når du indgår aftaler med os.

  • BYG GARANTIORDNING er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, der indgår aftaler med virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri.
  • BYG GARANTIORDNING dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af Dansk Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – f.eks. på grund af konkurs, død, ophør eller lignende
  • BYG GARANTIORDNING dækker det beløb, som forbrugeren har fået tilkendt i Byggeriets Ankenævn, men maksimalt kr. 100.000,- inkl. moms pr. byggesag
Vision & Egulve

Ejes 100% af Gulvmontør og Idemanden Johni Jensen

Telefon nummer

Jeg træffes på tlf. 21 94 89 78

Egulve har tlf. 40208229

Johni Jensen

Fanget i et sjældent øjeblik, uden værktøj